Pelasin Skyrimiä ekaa kertaa ikinä Tessun kanssa tuossa öö lokakuussa. Koska olen pönttö, niin nimesin tietenkin Hadvarin uudelleen Chadiksi. Chad ja Sven ovat hienoja! (Hahmomme nimi oli muuten Ismael. Hyvin jykevä norski oli hän. En koskaan piirtänyt hänestä kunnollista kuvaa. ;___;)


The Mind of Madness -questi ja ja Sheogorath olivat pelin parhaimpia juttuja!


Tältä näytti Ismael pelin alussa 8D! Sitten tuli uudet kuteet ja kaikkea ja hmm ihan erilainen oli lopulta. Ja pelin ikoninen rautakypärä oli hänellä päässään tietenkin! Oih Ismael heart

--------------

Esittelyssä ULTIMATEPROJEKTI!
(ultimateprojekti: sarjis, joka sijoittuu ajallisesti jonnekin tulevaisuuteen nykyisen Suomen alueelle. Hurjasti tappelua kahden nuoren ja epävakaan valtion välillä, mukana myös jännittävää uutta teknologiaa, joka itse asiassa on koko stoorin liikkeellepaneva voima. Tämä kehittelemäni universumi laajenee koko ajan ja saa toivottavasti samalla lisää syvyyttäkin. Tulee sisältymään useammista tarinoista ja episodeista, jos joskus saan ensimmäistäkään aloitettua...)

Tämä heppu on vain harmiton tutkija, mutta eräänä päivänä hänellä on kurja kohtalo joutua vahingossa keskelle vihollisvaltion tukikohtaa, josta on totta kai päästävä ulos hengissä asap. Hän on vain erään sivutarinan päähenkilö, eikä millään tavoin merkittävä hahmo, ihan nimetönkin vielä. Välillä vain hänen hahmoonsa palailen.
Alareunassa Max höhöHerra Kemisti, tunnettu myös nimellä Kaleva! Olen yrittänyt saada hänen hahmoonsa tolkkua tuossa heinäkuun puolestavälistä lähtien. Viisissäkymmenissään oleva hyvä hemmo, joka on hirmuisen kiinnostunut kemiasta ja kaikesta, mikä vähänkin kyseiseen alaan liittyy. Leipominen on Kemistin mielestä maailman kiehtovimpia asioita! Ja koira ei liity mitenkään mihinkään


Tämmöinen setä. Lihasrappeumineen hän tuo ihan hauskaa kontrastia tarinan muihin keskeisiin henkilöihin. Hyvin raakile on tämä hahmo vielä, vaikka hänet loinkin jo ennen Kemistiä. (Joka on aika creepynä tuossa öhöh)
Herra Filosofi, arkisemmin Miska! Hän on tyyppi, joka osaa lukea ihmisiä ja nähdä asioiden syyt ja seuraukset. Analysoi ja pohtii ja tietää kaikesta kaiken, muttei juurikaan tietojaan muille ihmisille jaa.
On aika raamikas jätkä ollakseen sellainen kuin on, mutta sillekin on syynsä. EN KERRO.

Tomaksen hahmo lähti muotoutumaan vähän kankeasti, mutta haha olen hänestä oikeastaan aika ylpeä! Vieläkin vaatii hiomista, mutta tykkään hänestä. Tomas on yksi Kemistin niin sanotuista kollegoista, näennäisesti varsin herttainen, avulias ja puhelias nuori mies. Raukka ei vain voi oikeastaan koskaan mennä ulos, sillä hänellä on taipumus vuorovaikuttaa epäterveellisesti ympäristönsä kanssa.


Loppuun tämmöinen. Vasemmalta oikealle: Luukas, Filosofi, Luukas valepuvussa, Filosofi valepuvussa. Alemmalla rivillä Luukas jälleen ja Juniori. Luukas on aika keskeinen tyyppi tässä meitin universumissa. Juniori... no hän on omanlaisensa tapaus sitten.

Tällaiseen minä aikaani kulutan töttöröö


mokoma vuodatuksen mainos