afjaikBloga.jpg
Perjantai 13. päivä tosiaan oli aika enteellinen päivämäärä. Pyöräilin iloisesti kouluun ja tietä ylittäessäni risteykseen tuleva auto ei hidastanutkaan ennen suojatietä, ja ykskaks makoilinkin jo asfaltilla vähemmän iloisena. Meinasin ensin piirtää koko episodin ja laittaa tänne, mutta oli se kuitenkin aika massava ja messevä tapahtuma, niin en sitten jaksanutkaan.

Yllättävän vähillä vahingoilla selvittiin. Pyörästä halkesi ketjun... tuota, lokasuoja? ja itse sain vain parit mustelmat. Enemmän kipua aiheuttaakin nyt lähinnä oikea lonkka, jossa limapussi turvonnut. On kyllä aika enormous patti siinä.

Jjjooo ei ole tämmöistä ennen minulle sattunut! Eikä toivottavasti satukaan enää. Vaikka tulihan siinä tutustuttua Joensuun terveysasemiin, apteekkiin ja henkilöön, joka minuun oli törmännyt. Mukava ihminen! Törmäillään toistekin, hehe.

Jeah
Tällainen säännöllinen blogailu on tosi rankkaa! En tiedä, kestänkö tätä ainakin yksi blogaus per viikko -kokeiluani seuraavankin viikon. Ohohofohohooho jhhhoo joo tästäkin tuli tekstipainotteinen juttu!