krammp.jpg
Enkä tiennyt, mistä suunnasta lihasta veti niin en osannut parantaa kipua vääntämällä jalkaa vastakkaiseen suuntaan ja eöögh onneksi se meni pois. Vaikka onkin vähän kipeä yhä vielä.

teffa1.jpg
teffa2.jpg
(miten hiukset kasvaa ton maskin päältä)
Tarina hatun salakatselun takana on pitkä ja tylsä niin hittojakos minä sitä kerron öhöh.

Koulussa oli ankara vitutus. Turhautti. Saatanasti. Kaikki. Mielessäni tein tapahtumista blogimerkinnän. Mutta kun tulin kotiin ja pyykkäsin ja pelasin Red Dead Redemptionia, koko juttu salaperäisesti unohtui mielestä. Samapa tuo. Oli hyvä spelipäivä, ja se varmaan jatkuukin vielä koska kello on vasta noin vähäisesti! Vaikka päätä särkeekin aika hirmusti! Aijai oijoi!

Ja ihan koska voin niin jotain sketsei tähän paiskaan nyt!
sissas.jpg
Netsarlin kuukauden haaste oli sen verran muikea, että huvikseni päkersin jotain skeidaa. Tämä tyyppi on 1)kolmen kiinnostavimman esineen tuotos: kiinnostavimpina pidin silmälaseja ilman linssejä, pesäpallomailaa ja piippua. En kyllä millään kyennyt kuvittelemaan tuon näköisen herrasmiehen käyttelevän pesäpallomailaa, joten olin Luova ja vaihdoin mailan puukoksi. Lasitkin saivat linssit. Tuumailin, että tämä heppu tykkää golfista ja kortinpeluusta, mutta on tosi huono häviäjä. Siis tosi huono. Siksi sillä on puukko. Oli hurjan hauskaa tehdä tätä, ja hahmon muuntuminen minunlaisekseni oli hykerryttävä prosessi.

sissas2.jpg
Ja tämä on 2)kolmen tylsimmän esineen öö ruumiillistuma. Tylsimpiä olivat mielestäni suuri punainen teekuppi, meikkipussi ja säästöpossu. En kyllä saanut yhtään mitään otetta tähän tyyppiin, enkä varmaan sen takia jaksanut kokeilla enää tehdä kolmatta kohtaa (kolme inhottavinta esinettä). Meikkipussi ei tässä kuvassa näy, mutta funtsailin että flikka tykkää vaan koruista ja öö jotain en muista enää. En siis totisestikaan saanut tuntumaa häneen laingan |'D Damn.

Mutta se oli mukava haaste se!